Twilight Entertainment

     

Online Optredens

Veel zakelijke bijeenkomsten zoals webinars / bedrijfsevenementen vinden momenteel plaats in een digitale online omgeving vanwege het corona virus. Hierin is bijna alles mogelijk, we kunnen ieder gewenste spreker / artiest / dj of band hiervoor inzetten.

Tevens hebben we de mogelijkheid om dit professioneel voor u te faciliteren, dus een stabiele stream waarbij iedereen die een link heeft kan inloggen. Ook zijn er mogelijkheden om met het geboekte entertainment "in te breken" op een online Zoom sessie maar ook via Microsoft Teams is dit mogelijk.

Stream met Interactie

Via een Stream kan er interactie ontstaan tussen de kijkers en de artiest. Dit kan bv door een artiest of band in te zetten die op verzoek kan spelen. Maar ook kan de artiest contact maken met de deelnemers/gasten van uw online stream.

Gage /prijs van een online optreden is maatwerk

Doordat er veelal minder techniek benodigd is zijn de gages/prijzen van een online stream optreden doorgaans lager als een regulier optreden. De gages welke dus bij de gewenste artiest staat aangegeven is niet van toepassing voor een online optreden.

Online Event

Geintresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk en is nagenoeg altijd maatwerk.

Zoek in artiesten

  • 0
    100000
Zoeken

Maak een keuze uit de mogelijkheden

Pagina 1 van 2