Twilight Entertainment

     

Online Optredens

Veel zakelijke bijeenkomsten zoals webinars / bedrijfsevenementen vinden momenteel plaats in een digitale online omgeving vanwege het corona virus. Hierin is bijna alles mogelijk, we kunnen ieder gewenste spreker / artiest / dj of band hiervoor inzetten.

Tevens hebben we de mogelijkheid om dit professioneel voor u te faciliteren, dus een stabiele stream waarbij iedereen die een link heeft kan inloggen. Ook zijn er mogelijkheden om met het geboekte entertainment "in te breken" op een online Zoom sessie maar ook via Microsoft Teams is dit mogelijk.

Stream met Interactie

Via een Stream kan er interactie ontstaan tussen de kijkers en de artiest. Dit kan bv door een artiest of band in te zetten die op verzoek kan spelen. Maar ook kan de artiest contact maken met de deelnemers/gasten van uw online stream. Wat te denken van een online radio uitzending met een bekende radio Dj van uw favoriete radiostation? Ook daarin is veel mogelijk en denken we graag met u mee.

Gage /prijs van een online optreden is maatwerk

De gages/prijzen van een artiest voor een online stream optreden is doorgaans lager als een regulier optreden. De gages welke dus bij de gewenste artiest staat aangegeven is niet van toepassing voor een online optreden.

Quiz

We hebben enkele quizzen die we online aanbieden. Dit kan een muziekquizz zijn maar ook een quizz  / show volledig aangepast aan uw bedrijf of vereniging. Eventueel gepresenteerd door een BN`er of muzikale begeleiding door een bekende artiest, dj of band? Ook hiervoor geld alles is nagenoeg mogelijk, wij denken graag met uw mee.

Online Event

Geintresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk en is nagenoeg altijd maatwerk. Wij zijn telefonisch te bereiken via Tel. 0497-360718 of stuur een e-mail aan info@twilight-entertainment.nl

Zoek in artiesten

  • 0
    100000
Zoeken

Maak een keuze uit de mogelijkheden