Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Artento Divini boeken?

Artento Divini boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Artento Divini

Wilt u Artento Divini direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Artento Divini

Dj's als Tiësto, Paul van Dyk en Armin van Buuren zorgden voor de definitieve doorbraak van Artento Divini, het waren deze dj's die "4LB" van Divini en zijn compaan Melvin Warning oppakten en meenamen in sets op grote gigs in de hele wereld. De enthousiaste dj - producer zette zichzelf, met deze hitsingle op zak, direct op de kaart. Artento draait stevige tech-trance maar focust zich ook op andere populaire dance stijlen, daarnaast is hij dagelijks in de studio te vinden. Zo deed hij succesvolle producties en remixes voor o.a. Joshua Kardell, Roy Gates, Dj Jose en El Toro.

Artento Divini boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Artento Divini zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Artento Divini wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Artento Divini. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Artento Divini te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.