Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Arnold Vanderlyde boeken?

Arnold Vanderlyde boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Arnold Vanderlyde

Wilt u Arnold Vanderlyde direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Arnold Vanderlyde

Als drievoudig Europees Kampioen Boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar heeft Arnold Vanderlyde met succes de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven.

In 1993 hing Arnold zijn bokshandschoenen definitief aan de wilgen, om zich actief te richten op zijn maatschappelijke doelen. Arnold zag een duidelijke link tussen topsport en ondernemen. Om dit professioneel gestalte te geven heeft hij in 1994 na zijn opleiding sportmanagement aan de Universiteit van Groningen gekozen voor Vanderlyde Sport & Business.

In eerste instantie ontwikkelde hij de workshop Fighting for Success. Deze managementtraining is helemaal toespitst op de behoefte van de opdrachtgever. Door middel van heldere cases schetst Arnold met zijn team probleemstellingen, waar deelnemers vervolgens oplossingen voor zoeken. Fighting for Success! is inmiddels zeer succesvol gebleken.

Voor ondernemingen is het bij tijd en wijlen zeer nuttig de organisatie een nieuwe stimulans te geven. Arnold laat een frisse wind waaien en reikt eye-openers aan.

Arnold Vanderlyde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Arnold Vanderlyde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Arnold Vanderlyde wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Arnold Vanderlyde. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Arnold Vanderlyde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.