Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Arno Kolenbrander boeken?

Arno Kolenbrander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Arno Kolenbrander

Wilt u Arno Kolenbrander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Arno Kolenbrander

Arno Kolenbrander won in 1995 de Soundmix show . Voor veel Nederlanders is dát Arno Kolenbrander. Arno Kolenbrander is echter nog veel meer. Naast zingen beschikt Arno over een uiteenlopend repertoire, van feestmuziek tot musical.

Na zijn overwinning in de Soundmixshow, met het nummer 'Why God Why' uit de musical Miss Saigon heeft de zanger allesbehalve stil gezeten. Van het album 'Arno Kolenbrander' werden 13.000 exemplaren verkocht. In 1998 heeft hij een Nederlandstalig album opgenomen. Twee jaar later eindigde hij hoog in de Nederlandse voorronde van het Eurovisie Songfestival, terwijl hij op dat moment ook werkte in de uiterst succesvolle Dinner Show Of The Centuries van Frank Wentink. Vijf jaar lang schitterde hij in de show; hij is er als performer op de bühne enorm mee gegroeid.

Arno Kolenbrander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Arno Kolenbrander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Arno Kolenbrander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Arno Kolenbrander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Arno Kolenbrander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.