Twilight Entertainment

     
Arjon Oostrom boeken / Arjon Oostrom Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Arjon Oostrom boeken?

Wilt u Arjon Oostrom huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Arjon Oostrom vindt u op deze pagina.

Wilt u Arjon Oostrom direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Arjon Oostrom

In 2005 is Arjon Oostrom zich echt bezig gaan houden met muziek, en nam zijn eerste nummer op bij een vriend. Al snel wilde deze Brabantse zanger professioneler en kwam terecht bij producer Kees Tel. ”Sla je slag” was het eerste nummer wat hij op nam bij Kees Tel en werd een succes.

Ook stond “Sla je slag” op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostadions. Nadat de eerste single was uitgebracht, is hij zijn eigen nummers gaan schrijven. Na een aantal nummers te hebben geschreven, werd in het voorjaar van 2007 “Het is over, het is voorbij” opgenomen, en dat moest dan de nieuwe single worden.

In de zomer van 2007 schreef hij het club lied van de voetbalclub Good luck, ook werkte hij van 2007 tot 2011 als vaste zanger in de Aprés skihut Rotterdam.

Inmiddels heeft Arjon Oostrom meerdere single’s uitgebracht bij diverse platenmaatschappijen. Derny Records, Mas Records en Berk Music. Zijn nummers staan op een tiental verzamelalbums en te zien op zijn discografie.. Zijn eerste nummer wat landelijk bekend werd en een hit werd in alle vakantie bestemmingen was “Daar aan die costa é é é “ die hij maakte Dj Willem de Wijs. Begin 2011 kwam zijn single “Ik hou van alle vrouwen” een nummer uit de jaren 80 in een nieuw jasje gestoken en word in alle kroegen nog steeds meegezongen!! Juni 2011 scoorde hij zijn eerste echte hit. Zakka Zakka die hij samen met Dj Willem de Wijs en Feest dj Bas heeft gemaakt. Zakka Zakka stond op 10 in de Mega Top 100, op 9 in de download Top 50 en op 5 in de sterren.nl Top 20. 

In 2012 Kwam de single “Schudden” wat wederom een dikke hit werd in binnen en buitenland en op 5 stond in de NL top 30 en als hoogste positie in de top 100 op plaats 66 en werd op diverse vakantie bestemmingen gevraagd zijn plaatjes te komen zingen en ging naar Salou, Lloret de Mar in Spanje, Albufeira Portugal en Chersonissos op Kreta om zijn plaatjes te promoten.

Januari 2014 presenteerde Arjon Oostrom zijn eerste album “Lekker Lekker” waar ook zijn eerste officiele nummer 1 hit op staat! In de zomer van 2014 staat zijn single “Pure Verleiding” op 1 in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, Radio.nl Top30, en de Tv Oranje Top 30.

Arjon Oostrom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Arjon Oostrom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Arjon Oostrom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Arjon Oostrom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Arjon Oostrom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.