Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Arjan Venemann boeken?

Arjan Venemann boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Arjan Venemann

Wilt u Arjan Venemann direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Arjan Venemann

Arjan is een rasartiest die elke week optreedt.

Tijdens een avondvullend optreden brengt Arjan de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. De hits van nu worden afgewisseld met vlotte liedjes uit het verleden. Niks is Arjan te gek om voor een goede ambiance en een perfect feest te zorgen. Een greep uit zijn repertoire:

Het dondert en het bliksemt, Bloed zweet en tranen, Ik wil je (blijf bij me), Toeter op mijn waterscooter, De Jannes-medley, Kali, De Country dans e.v.a.

Een optreden van Arjan er helemaal op gericht  om er een gezellige boel van te maken.

Door zijn enthousiasme en zijn goede stem laat hij overal een onvergetelijk indruk achter.In de wintermaanden zit Arjan in het Oostenrijkse Gerlos waar hij met veel succes optreedt tijdens de après ski. Daar heeft hij ook een schat aan ervaring opgebouwd.

Wilt u verzekerd zijn van een goede, geslaagde, betaalbare feestavond, boek dan Arjan!

Zelf maakte Arjan ook een aantal leuke platen. Zoals: ‘Het is weer weekend’. en ‘Hallo Hallo’ dat veel gedraaid werd op RADIO NL, RADIO CONTINU en TROS STERREN.NL. I

Op dit moment is Arjan druk bezig met zijn eerste album dat in 2015 uit gaat komen.

Arjan Venemann boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Arjan Venemann zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Arjan Venemann wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Arjan Venemann. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Arjan Venemann te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.