Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Aretha Franklin Imitator boeken?

Aretha Franklin Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aretha Franklin Imitator

Wilt u Aretha Franklin Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aretha Franklin Imitator

Enthousiaste, professionele en bovenal een knaller van een zangeres.

Francis heeft in 1993 meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman als Patty La Belle. Dit optreden heeft haar bekendheid gegeven. Zij zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin. Vanaf het moment dat zij op de buhne staat speelt ze met het publiek en blijft hen boeien. Gekleed in een prachtige jurk, een nachtegaal van een stem en de juiste uitstraling maakt zij het optreden tot een succes. Yes.... Lady Soul is back on the front.

Aretha Franklin Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aretha Franklin Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aretha Franklin Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aretha Franklin Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aretha Franklin Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.