Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ares boeken?

Ares boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ares

Wilt u Ares direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ares

Nadat Ares in het voorjaar van 2012 zijn eerste EP ‘Dichterbij’ met de wereld deelde, besloot de jonge artiest zich op te geven voor een talentenjacht van BNN genaamd ‘The Next MC’. Aan de rapper was het de taak om zich tegenover drie juryleden te bewijzen als hét nieuwe raptalent van Nederland. Ares wist zich op te werken tot de finale, maar
won deze niet. Hij hoefde er echter niet om te treuren. Later dat jaar stond Ares in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, kwam hij meerdere malen op de radio en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer.

Inmiddels is in oktober van 2014 Ares’ debuutalbum ‘Road Trip’ verschenen. De verwachtingen voor deze plaat waren hoog, met zowel 3voor12 als OOR die de rapper uitriepen tot één van de beloftes van het komende jaar. Naast zijn debuutalbum bracht Ares na 2012, maar liefst 7 Ep’s uit.

In 2015 besloot Ares, als eerste Nederlandse rapper, een korte film te maken rondom zijn EP ‘Alleen in de O’. Hij realiseerde de gelijknamige korte film geheel zelf. Na een kleine tour dook Ares weer de studio in. Na een jaar in de studio gezeten te hebben kwam de EP ‘Beter Niet Dood’ uit met een gelijknamige tour. Na een succesvolle tour konden we Ares volgen via een aantal, onaangekondigde releases via Soundcloud. Drie jaar na zijn debuutalbum komt Ares met een nieuw album genaamd ‘Prins’. Prins komt voort uit de groei die de rapper de afgelopen drie jaar heeft doorgemaakt en mag dan ook een waardig album genoemd worden.

Het album ‘Prins’ zal verschijnen op 24 maart en is live te horen tussen april en mei tijdens de Prins Tour.

Ares boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ares zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ares wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ares. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ares te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.