Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 dansers/danseressen
Volledige prijslijst

April Darby boeken?

April Darby boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van April Darby

Wilt u April Darby direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie April Darby

April Darby is een entertainster van grote wereldklasse en multi talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem vastberaden is om ieder podium te veroveren.  April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en de popmuziek.

Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan. Daarnaast heeft zij de opening mogen verzorgen voor het prestigieuze Televizierringgala in 2018. En ook heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL.

Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrieÌ€re in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.

Ook stond ze op grote evenementen zoals Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het Bevrijdingsfestival in Den Haag en de televisieprogramma’s On Air, Nachtegiel, Naar bed met Irene, Koffietijd, 5 Uur Live en ook was April Darby te zien als kandidaat in het jubileumseizoen 10 van “The Voice of Holland”.

April: “Muziek en entertainment is mij met de paplepel ingegoten komend uit hele muzikale families. Er is dan ook niets liever wat ik doe dan zingen en op het podium staan. Ik ben opgegroeid met Soul/Motown muziek en later met grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Door mijn Amerikaanse achtergrond ben ik altijd geïnspireerd geweest door deze grote Amerikaanse artiesten en de aanpak van de grote shows op het podium. Ik hoop met ieder optreden dezelfde internationale aanpak te evenaren.

Mijn muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waar ik mee ben opgegroeid“.

April Darby boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over April Darby zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over April Darby wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van April Darby. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over April Darby te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.