• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Appa boeken?

Appa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Appa

Wilt u Appa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Appa

Het is in de zomer van 1995 wanneer de jonge Appa via zijn neef in aanraking komt met rapmuziek. Marokkaanse muziek en trance zijn op dat moment de stromingen waar het jochie naar luistert, totdat All Eyez On Me van 2Pac greep hem bij de keel pakt.

Al is Appa bewust van het succes van Extince rond die tijd, het moment dat de Nederlandstalige rap hem pas echt boeit is in 2002. Als experiment schrijft Appa zijn eerste teksten en begint hij met het opnemen van wat freestyles. Sindsdien zijn de microfoon en Appa onafscheidelijk, helemaal als hij op een zomerdag met Kenna van THC aan de slag gaat met als eindresultaat de track Je Bakt Er Niks Van. Het nummer verspreidt zich al snel door het hele land en de mannen van THC beseffen tijdens de opnames van hun eerste mixtape dat Appa van toegevoegde waarde zou zijn op de groep: Appa sluit zicht aan bij THC.

Na een stroom aan positieve reacties op zijn muzikale werk en een hoop duwtjes in de goede richting besluit Appa het slechte pad dat hij met regelmaat bewandelt definitief te verlaten. Er wordt vervolgens hard gewerkt aan het debuutalbum van THC, Artikel 140, en Appa merkt met de dag dat rap is uitgegroeid van hobby naar passie. Hij heeft nu nog maar één doel voor ogen: zijn stem laten gelden. In november vorig jaar scheidden de wegen van Appa en THC wegens een aantal geschillen, maar twee maanden later is eerstgenoemde alweer keihard bezig met zijn solomateriaal.

Jong en oud, blank en getint, man en vrouw, iedereen zal gaan voelen en beseffen wat Appa duidelijk wil maken. In een tijd waarin rappers aan alles behalve hun inhoud aandacht lijken te schenken.

Appa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van Appa.

Appa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Appa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Appa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Appa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Appa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.