Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Antonio boeken?

Antonio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Antonio

Wilt u Antonio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Antonio

Antonio werd op 1 juni 1970 geboren te Ede. Hij startte zijn zangcarrière op 22 jarige leeftijd. Op diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol. In 1996 maakte hij de stap naar professioneel zanger.

Antonio werkte 2 jaar in feest café "De Noortje" in de Reguliersdwarsstraat (Rembrandtplein), het uitgaansgebied van Amsterdam waar veel artiesten hun eigen cafés hadden (Bolle Jan en Mien, Peter Beense).

In 1998 was het dan zover, zijn eerste eigen single kwam uit: "Dit is de laatste nacht". De eigen sound van Antonio was geboren. De single werd goed opgepakt en verscheen in verschillende hitlijsten in Nederland en België. Spoedig kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden door Trea Dobbs en Hans Mortel.

Snel volgde de tweede single: "Alle tranen die ik huilde". Deze kwam binnen in de Nederlandstalige Top 20 op nummer 17 en in alle piratenlijsten van het land. Vlak daarna, in de zomer van 2001, verscheen de single "Conchita". Dit werd een echte zomerhit. Antonio reisde naar verschillende landen voor optredens.

Het ging snel met Antonio. In 2002 tekende hij een nieuw platencontract bij HJDM Music. Hij was bezig met z'n eerste album waar ook de hit "Viva làmor op staat. Deze single ging als een speer en kwam in de Top 100 op nummer 54 binnen. Een echte hit! Het album "Omdat ik van je hou" was het vervolg ervan. Hierop staan heerlijke tempo nummers maar ook liedjes met gevoel. Antonio is op weg om een nieuwe Nederlandse ster te worden. TV-optredens volgden: Net 5, een programma van Dennie Christian en ook een special bij Man bijt hond, TV Oost, Omroep Brabant enz.

In maart 2004 is Antonio afgereisd naar Malaga (Spanje) om daar zijn allereerste dvd op te nemen. In mei 2004 is deze dvd, getiteld Viva làmor", uitgekomen met daarop 12 mooie nummers verfilmd van zijn debuut album "Omdat ik van je hou".

In oktober 2004 is de vijfde single van Antonio uitgekomen. Deze heeft de titel "Maak me gek" gekregen. De swingende Caribisch-Latijnse melodie maakt het nummer tot een echte carnavalshit en feeststamper.

In december 2004 is de allereerste kerstsingle van Antonio uitgekomen getiteld "Nu de kerstklokken luiden".

In juni 2005 is zijn tweede dvd getiteld "Maak me gek" uitgekomen. Op deze dvd staan 12 prachtige clips opgenomen op prachtige plaatsen in ons land.

Eind augustus 2005 is de nieuwe single "Maria mi amore" uitgekomen. Deze is afkomstig van het nieuwe album "Dit is amore" die in februari 2006 is uitgekomen.

In juli 2006 is de derde dvd uitgekomen getiteld "Adieu mon amoure".

In augustus 2006 is de single "Bella Maria" uitgekomen. Een nummer met een zomers geluid en een Italiaans tintje. Van deze single is een videoclip opgenomen bij een Italiaanse ijssalon "La Toscana" in Schijndel.

2008 was het jaar dat Antonio tekende bij Zebramusic, een onderdeel van Berk music. Daar is nu de single Je kunt me Kijgen, een swingende Caribisch nummer, uitgekomen.

Voor de zomer 2008 zal er een verzamelbox uitkomen met twee cd's en een dvd. Titel is "Voor altijd".

Antonio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Antonio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Antonio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Antonio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Antonio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.