Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Antonia aus Tirol boeken?

Antonia aus Tirol boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Antonia aus Tirol

Wilt u Antonia aus Tirol direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Antonia aus Tirol

Antonia haar carrière begon in 1999 aan de zijde van DJ Ötzi, met de nummer 1 hit ‘Anton aus Tirol’. Antonia is een veelzijdige zangeres. Haar muzikale aanbod blijft niet steken bij feestmuziek, maar komt beter tot zijn recht in de omschrijving dansbare muziek, die stemming spreiden met enorme gevoelens. Ze combineert de kracht van de bergen met de romantiek van een zonsondergang, tijdens de shows ontmoet je zowel traditioneel als modern.

Sinds 2011 biedt Antonia Aus Tirol een waar spectakel voor alle zintuigen. De show Vuurengel met een acht koppige live-band is een show waarbij Antonia in een verscheidenheid van outfits en muziek een unieke ervaring neerzet.

Antonia aus Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Antonia aus Tirol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Antonia aus Tirol wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Antonia aus Tirol. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Antonia aus Tirol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.