Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Antje Monteiro boeken?

Antje Monteiro boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Antje Monteiro

Wilt u Antje Monteiro direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter. Zij is vooral bekend van het televisieprogramma "het gevoel van...".

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje heeft een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep Broadway Boulevard, waarmee zij door het gehele land optrad en de groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.

De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière.

Antje Monteiro succesvol in Aïda

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aïda. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheaterop de planken en haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma "Het Gevoel Van....". De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in "Het Gevoel Van...." waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale,- en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Dat Antje Monteiro in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze wederom tijdens de Bernstein-concerten in 2004 waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan.

Antje Monteiro boeken?

De agenda van Antje Monteiro vertoont maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen. Ook voor de komende periode staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater !

Antje Monteiro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Antje Monteiro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Antje Monteiro wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Antje Monteiro. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Antje Monteiro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.