• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anseltaler Party Express boeken?

Anseltaler Party Express boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anseltaler Party Express

Wilt u Anseltaler Party Express direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anseltaler Party Express

Met "de Anseltaler Party Express" stelt zich een van de gezelligste muziekgezelschappen uit eigen land voor. Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond zich hebben verenigd, is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, temeer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje oostenrijkse muziek, waarvoor zij op veler verzoek enkele nummers op cd hebben uitgebracht, puur om de liefhebbers van hun muziek te plezieren .

Met hun eenmalige, maar inmiddels toch al bekende muziekstijl, zijn deze vijf volbloed vrijetijdsmuzikanten zeker onverwisselbaar, en mogen we ze door hun individuele kwaliteiten tellen tot muzikale toppers op het gebied van tiroler muziek. Als de Anseltaler Party Express met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen  van zijn stoel, want bij hun Ritme , Sound en Show, kun en wil je gewoon niet meer stil zitten.

Dat deze 5 muzikanten van de Anseltaler Party Express inmiddels meer bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Cristian, Thomas Berge, die Klostertaler, overtuigd waren van hun kunnen en zij gevraagd werden voor een muzikale bijdrage omtrent optredens van voorgenoemde.

De kracht van de Anseltaler Party Express  is, dat zij een groot publiek kunnen plezieren, doordat zij een heel breed repertoire hebben, en daardoor waarschijnlijk dus eenieder kunnen voorzien van hun behoeften. Als u dus een muziekgroep zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend, en met veel " gaudi " hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de "Anseltaler Party Express" aan het goede adres.

Véél plezier, namens de mannen van de Anseltaler Party Express.

Anseltaler Party Express boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anseltaler Party Express zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anseltaler Party Express wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anseltaler Party Express. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anseltaler Party Express te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.