Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anseltaler boeken?

Anseltaler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anseltaler

Wilt u Anseltaler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anseltaler

Met "de Anseltaler Party Express" stelt zich een van de gezelligste bands uit eigen land voor. Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, zich hebben verenigd is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, te meer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje Oostenrijkse muziek.

Als de Anseltaler met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan kún je gewoon niet meer op je stoel blijven zitten. Dat deze vijf muzikanten inmiddels bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Christian, Thomas Berge, die Klostertaler e.v.a. overtuigd waren van de band en zij gevraagd werden om een muzikale bijdrage te leveren bij concerten van deze bekende artiesten.

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij! Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel " gaudi " hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de "Anseltaler Party Express" aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen (én vrouw) van de Anseltaler.

Anseltaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anseltaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anseltaler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anseltaler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anseltaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.