Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 3.150,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Anseltaler boeken?

Anseltaler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anseltaler

Wilt u Anseltaler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anseltaler

Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby e vaardigheden te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten. Hoofdelijke doelstelling “het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio”.Omdat er in het dorp van initiatiefnemer Leo Fincken een beek genaamd “de Anseltaler“ stroomt word deze naam dan ook gekoppeld aan hun nieuw groepje.

Na een aantal jaren met veel succes het Volkstümlich woord in de regio verkondigd te hebben komen de drie wijzen uit het Zuiden in contact met platenmaatschappij TELSTAR. De muziektitan Johny Hoes ziet wel wat in het soort muziek wat de mannen brengen, want per saldo is hun genre toch vrij uniek te noemen in Nederland. De opnames volgen en Anseltaler brengen in de komende 10 jaren veel gevraagd vinyl uit.

Na een aantal interne veranderingen en wisselingen zijn we nu anno 2018 aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler waarin 6 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”.
Wij mogen dan ook een blijk van waardering en dank uitspreken aan alle muzikanten die er zorg voor gedragen hebben dat de Anseltaler nu 40 jaar na dato nog steeds “ Alive & Kicking” zijn………..

Anseltaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anseltaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anseltaler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anseltaler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anseltaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.