Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ans en Arie Luberink boeken?

Ans en Arie Luberink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ans en Arie Luberink

Wilt u Ans en Arie Luberink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ans en Arie Luberink

U kent ze wel.. je komt ze tegen in de supermarkt, de wachtkamer van de huisartsenpost, in een restaurant en natuurlijk op vakantie... zo'n ruziënd stel, welke het al jaren met elkaar uithoudt.

Ans en Arie Luberink zijn samen zo'n stel. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar u zult begrijpen dat door hun aanwezigheid het onmogelijk is dat uw gasten ruzie zullen maken... want.. je zou toch niet vergeleken willen worden met de Luberinkjes?

Harde woorden, uithalende gillen.. maar altijd zonder schuttingtaal.. ja als je ruziet.. doe t dan netjes!

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn inzetbaar tussen uw gasten of al ruziënd bij de deur. Ideaal voor beurspresentaties en als rustbewaarders op uw feest of party.

Ans en Arie Luberink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ans en Arie Luberink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ans en Arie Luberink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ans en Arie Luberink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ans en Arie Luberink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.