• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anouska Wink boeken?

Anouska Wink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anouska Wink

Wilt u Anouska Wink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anouska Wink

Anouska Wink is geboren in het Overijsselse dorpje Dedemsvaart. Vijftien jaar later begint zij haar carrière als model.

Sindsdien heeft ze voor diverse gerenommeerde modellenbureaus de hele wereld rondgereisd. Al snel prijkte haar gezicht in tijdschriften en glossy’s.

Tijdens deze periode wordt Anouska gewezen op haar acteertalent en besluit ze naast haar modellenwerk diverse acteerworkshops en -cursussen te volgen. Dit doet ze o.a. bij Joe Weston en De Trap.

Daarna is Anouska in diverse televisieseries te zien. Zo speelt zij een rol in Onderweg naar Morgen, Costa! en Goede Tijdens Slechte Tijden. Ook is Anouska, zowel in Nederland als in het buitenland, in diverse commercials van grote merken op televisie te zien. De laatste commercials waren o.a. Philips, Rivella Light en Biodermal.

De afgelopen twee jaar focust Anouska zich naast haar acteerwerkzaamheden ook op haar presentatietalent en is ze regelmatig werkzaam op bedrijfsfeesten, evenementen en modeshows. Anouska heeft de co-presentatie gedaan van de televisieprogramma’s Dit is Veronica en Night Club bij Veronica.

Inmiddels heeft Anouska voor de volgende evenementen en bedrijven ook de presentatie gedaan: Van Lanschot Masters, Nespresso, Philips, International Tug and Salvage Convention, AH, Rompa, Halfords, Fashion Items, PSV Lady’s night, Tyco Electronics International, Jackie walks Jackie RC, Touche Models A’dam, Cordares, Eneco energie, TV Models 2005, en de Finale Rimmel Modelmasters.

Anouska spreekt vloeiend Engels en Duits.

Anouska Wink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anouska Wink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anouska Wink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anouska Wink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anouska Wink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.