Foto: Joris Bisschops
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anouk Tribute Band boeken?

Anouk Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anouk Tribute Band

Wilt u Anouk Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anouk Tribute Band

Stevige rock en gevoelige ballads…… De energie spat er vanaf….. Sluit je ogen en je waant je bij een Anouk concert. ‘Noekje’ is de Anouk coverband van Nederland. Het afwisselende repertoire van Anouk wordt in één spetterend optreden gebracht. We benaderen het origineel en waar mogelijk geven we een eigen draai aan de nummers. In 2013 kregen we de titel “Beste coverband van Nederland” door de ‘Dutch battle of the coverbands 2013′ te winnen dus wij zijn klaar om overal het dak er af te spelen.

Anouk Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anouk Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anouk Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anouk Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anouk Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.