Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Anno Britting boeken?

Anno Britting boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anno Britting

Wilt u Anno Britting direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anno Britting

Anno Britting is geboren op 11 januari 1981 te Alpen aan de Rijn. Anno Britting is als klein jongetje als opgevoed met muziek omdat zijn vader ook graag muziek maakte. Anno volgde zijn vader en is ook gaan zingen, hij heeft 2 jaar zangeles gevolgd. Zijn huidige beroep is stratenmaker en uiteraard zingen.

Anno is de afgelopen jaren veel bezig geweest met muziek maken en zichzelf te verbeteren in het zingen.

Door de de inzet van Tom Peters onder het platenlabel NRGY is de single Djana nieuw binnen gekomen in de airplay lijst van radio nl op 10.

Anno Britting boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anno Britting zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anno Britting wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anno Britting. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anno Britting te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.