Twilight Entertainment

     
Foto: Otto van den Toorn
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Annic van Wonderen boeken?

Annic van Wonderen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Annic van Wonderen

Wilt u Annic van Wonderen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is een zakenvrouw in hart en nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten.

Na de middelbare school te hebben afgerond, koos Annic ervoor werkervaring op te doen met stages en cursussen. Eerst liep ze mee achter de schermen bij Marie Claire, om vervolgens in de keuken van Danie Bles te kijken. Na al deze ervaringen richtte Annic een eigen styling bureau op.

Na zeer succesvol als stylist gewerkt te hebben voor bladen als Grazia en Cosmopolitan en ingeschakeld te zijn voor televisiecommercials en voor programma’s als Ik Hou Van Holland en Kinderen voor Kinderen, was het tijd voor de volgende stap; de site die heel modeminnend Nederland nog miste.
In 2009 richtte Annic I Love Fashion News.com op. Dé site waar je als eerste het laatste modenieuws kunt lezen. In plaats dat ze beren op de weg zag, ging ze ervoor en heeft anno 2013 dé grootste modenieuws site van Nederland. Deze site werd opgevolgd door een Beauty, Baby, Vacature en Showbizz variant.

Maar bij I Love Fashion News.com alleen houdt het niet op. Annic was twee jaar lang elke ochtend op de radio te horen bij Wild FM en heeft een eigen wekelijkse column in Metro. Daarnaast geeft Annic lezingen en presentaties over haar succesverhaal, online media en social media. Ook is ze expert op het gebied van modetrends.

Dit jaar heeft Annic een nieuw bedrijf opgericht; Van Wonderen Publishing. Het is een uitgeverij voor online media. Bastiaan van Schaik.com is de eerste site die onder dit bedrijf valt en er zullen nog meerdere websites volgen die onder haar vleugels verder zullen gaan. Ook zullen er nieuwe sites opgericht worden door Annic zelf die ook onder die uitgeverij vallen.

Annic van Wonderen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annic van Wonderen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annic van Wonderen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annic van Wonderen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annic van Wonderen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.