Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Annette van Trigt boeken?

Annette van Trigt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Annette van Trigt

Wilt u Annette van Trigt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Annette van Trigt

Annette van Trigt is al jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie. Tegenwoordig heeft ze haar eigen mediabedrijf waarvoor ze journalistieke activiteiten ontplooit. Ook is ze op aanvraag beschikbaar als dagvoorzitter, presentator en interviewer voor seminars en congressen.

Na haar opleiding aan de pedagogische academie werd ze door Lex Harding gevraagd om bij Veronica radio te komen werken. Ze werkte mee aan Countdown en sprak met talloze internationale popsterren.

Bij de VARA maakte ze furore met haar radioprogramma Bal op 't Dak op de zaterdagochtend, waarin ze vele sporters interviewde. Daarna werd ze door Kees Jansma gevraagd om voor Studio Sport te komen werken. 12 jaar was ze daar een vertrouwd gezicht. Verder presenteerde ze grote evenementen als Sail en de Zonsverduistering, maakte ze 6 jaar deel uit van het presentatieteam van het radioprogramma "Met het Oog op Morgen", de gekende radiorubriek waarbij de achtergronden van het nieuws belicht worden.

Ook was ze 2 jaar te zien als presentator van het NOS journaal. Door haar vakmanschap en ruime ervaring is ze tegenwoordig een veelgevraagd dagvoorzitter van congressen en symposia.


Laat het maar stormen tijdens een debat. Annette van Trigt laat niet met zich spotten. Is het haar bekende gezicht? Is het haar vertrouwde stem? Is het haar improvisatievermogen? Is het omdat ze ad rem is? Pittig. Annette houdt de touwtjes in handen. Ooit begon ze bij Veronica Radio.

Daarna verwierf ze bij de VARA bekendheid met ‘Bal op ’t Dak’, ‘De Belastingshow’ en VARA’s TV Magzine. Haar carrière kreeg een vervolg bij de NOS Televisie. Elf jaar lang was zij een van dé gezichten van Studio Sport. Lang was ze in de ether met het NOS radioprogramma ‘Met het oog op morgen’ en het NOS-nieuws. Allround is ze, deze mediamevrouw.

Een presentatrice bij uitstek.

Geen situatie of Annette weet een pittig gesprek te creëren. Een kwestie van capaciteiten. Een kwestie van journalistiek begaafd zijn. Annette in haar element. Sprekend.

Annette van Trigt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annette van Trigt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annette van Trigt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annette van Trigt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annette van Trigt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.