Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Annette Barlo boeken?

Annette Barlo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Annette Barlo

Wilt u Annette Barlo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Annette Barlo

Annette Barlo is op 8 november 1974 geboren in Bunnik. Tijdens haar middelbare schooltijd was zij te zien op 14 jarige leeftijd in het KRO programma Platzak. Later speelde zij tien jaar lang de rol van Anna in de VARA serie Oppassen!!. In 1994 ontwikkelde Annette zich als tv presentator van onder andere De Rabo Top 40 en het NCRV programma Wereldwensen.

Annette heeft nooit de voorkeur gegeven aan één van de twee disciplines, en vind kiezen hierin onzin en erg Hollands. “Waarom kiezen? Ik doe graag dingen die ik leuk vind en wil daarbij niets uitsluiten!”

In de jaren erna volgen er diverse tv programma’s en acteerwerkzaamheden zoals Jos op 1, Splits, Betrapt, Hij en Julia, Sponsor Bingo Break en I feel good.

In 2004 wordt Annette de trotse moeder van een zoon en twee jaar later bevalt ze van nog een zoon. Door RTV Utrecht wordt ze gevraagd voor de presentatie van U Vandaag waar zij tweemaal per week de presentatie voor haar rekening neemt.

Toch kruipt het acteer bloed waar het niet gaan kan en Annette geeft te kennen dat zij heel graag weer wil acteren. Eind februari 2009 wordt zij gevraagd voor een gastrol in Nederlands meest populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. En vanaf mei 2009 maakte zij haar entree als fysiotherapeute Lies de Weerdt.

Voorjaar 2010 doet Annette mee aan een campagne voor de VVV waarin zij één van haar grootste liefdes vertegenwoordigd; De Wadden.

Dagelijks is Annette te zien in de familieserie van de KRO Vrijland

Annette Barlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annette Barlo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annette Barlo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annette Barlo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annette Barlo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.