Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Andre Hazes Imitator
Volledige prijslijst

Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) boeken?

Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator)

Wilt u Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator)

Anne Rodenburg treedt reeds enige jaren op als Hazes-imitator.
De act van Anne is een natuurgetrouwe imitatie (dus geen handjes omhoog geroep of - niet bij Hazes passende - kreten).

Bekende en minder bekende Hazes-nummers passeren de revue.

Qua kleding en uiterlijk is Anne bijna een exacte kopie van het origineel.
Zelfs het bier wordt in de act geintegreerd.
Anne Rodenburg is bij toeval zijn act als André Hazes gaan doen, omdat veel mensen tegen hem zeiden dat hij er, qua uiterlijk, sprekend op leek.
Voor de gein werd er in een café in Leeuwarden een optreden aangekondigd van André Hazes (Anne dus). Dit optreden ging zo perfect dat het publiek eerst niet eens in de gaten had dat Anne stond te zingen in plaats van André.
Overal waar hij komt gaat de tent uit zijn dak en kan het publiek uitgebreid meezingen op het bekend Hazes repertoire.

Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anne Rodenburg (Andre Hazes Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.