Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anne Hoogendoorn boeken?

Anne Hoogendoorn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anne Hoogendoorn

Wilt u Anne Hoogendoorn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anne Hoogendoorn

“Die kleine opdonder uit Friesland” “De kleine rockchick” “Ik hoop heel ver te komen met jou!” Enkele uitspraken van Jeroen van der Boom, de coach van Anne Hoogendoorn bij The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte Tot haar deelname aan dit programma was Anne de passie voor muziek kwijt geraakt. Ondanks een intensieve zangcarrière van 10 jaar met verschillende bands en een muziekopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht, was het gewoon even einde verhaal.

Anne ging weer studeren. Totdat ze de oproep voor The Voice of Holland zag; ze wilde het nog één keer proberen. De afloop is bekend en Anne heeft haar passie voor het zingen en muziek maken weer teruggevonden. Met zes keer een uitverkochte Heineken Music Hall, een gouden plaat op zak en een optreden in Ahoy Rotterdam in het vooruitzicht, heeft Anne meer energie dan ooit!

Inmiddels heeft ze, met behulp van een topproducent, de tijd genomen om een album te maken waarvan de teksten door haar zelf zijn geschreven. Heel bewust heeft Anne er voor gekozen om het album helemaal in eigen beheer uit te brengen, zodat zij de regie in eigen hand heeft. Haar eigen stijl is duidelijk te herkennen en je hoort de bevrijding doorklinken in haar muziek om haar eigen weg te gaan

Het wordt nu tijd om deze nummers live ten gehore te brengen. Ze laat Nederland zien dat ze meer in haar mars heeft dan de covers die ze heeft gezongen tijdens de televisieshows. Het Diabetesfonds vond in haar de perfecte ambassadeur; je droom niet opgeven omdat je diabetes hebt. Hiermee spreekt ze heel veel jongeren met diabetes aan en is ze een voorbeeld voor hen.

Anne is er klaar voor: de kleine rockchick gaat knallen!

   

Anne Hoogendoorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anne Hoogendoorn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anne Hoogendoorn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anne Hoogendoorn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anne Hoogendoorn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.