Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anna und Brigitta boeken?

Anna und Brigitta boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anna und Brigitta

Wilt u Anna und Brigitta direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anna und Brigitta

Anna und Brigitta zijn hüpsche Mädchen welke bekend staan om hun charmante blik, hun zwoele stem en het feit dat ze van ieder optreden een top feest weten te maken. Tijdens hun jeugd groeide de meiden op in het prachtige Zwitserland waar ze al op vroege leeftijd op de bühne stonden. In hun tienerjaren zochten de meiden de bekende wintersportgebieden op en kwamen ze al snel in aanraking met de Nederlandse toeristen. Anna und Brigitta waren zo dol op de Nederlanders dat ze besloten in Nederland op vakantie te gaan en uiteindelijk jaren later zijn ze in Nederland komen wonen.

Nu weten ze nog steeds de Nederlanders te vermaken met de bekende Duitse schlagers die ze tijdens hun 30 minuten durende optreden ten gehoren brengen. Denk oa. aan: Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern. Anna und Brigitta kunnen ook nog wel eens een Engels liedje zingen, bijv. van:  Pointer Sisters en Boney M. We kunnen verklappen dat vooral de mannen in het publiek een optreden van Anna und Brigitta niet snel zullen vergeten!

Anna und Brigitta boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anna und Brigitta zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anna und Brigitta wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anna und Brigitta. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anna und Brigitta te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.