Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Anna Nooshin boeken?

Anna Nooshin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anna Nooshin

Wilt u Anna Nooshin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anna Nooshin

Deze pittige dame heeft kennis van zaken en weet alles op het gebied van lifestyle, celebrities, health en nieuwe trends. Ze is de oprichtster van de lifestyle blog NSMBL die, met maandelijks meer dan drie miljoen bezoekers, één van de succesvolste blogs van Nederland is.

Anna Nooshin deelt haar kennis als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en in haar zelfgeschreven boek 'On Top'. Daarnaast heeft Anna sinds 2015 een veelbekeken vlog-kanaal op YouTube, waar ruim 160.000 abonnees haar trouw volgen.

Anna Nooshin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anna Nooshin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anna Nooshin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anna Nooshin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anna Nooshin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.