Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.675,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Anna en Senna (Junior Songfestival) boeken?

Anna en Senna (Junior Songfestival) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anna en Senna (Junior Songfestival)

Wilt u Anna en Senna (Junior Songfestival) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anna en Senna (Junior Songfestival)

Anna en Senna  zijn de Nederlandse vertegenwoordigers op het Junior Eurovisiesongfestival 2010 in Minsk, Wit-Rusland. Op 2 oktober 2010 wonnen zij de Nederlandse versie van het junior songfestival met hun liedje My Family. 

Anna en Senna  vertegenwoordigen daarmee Nederland bij de internationale versie van het Junior Eurovisiesongfestival op 20 november 2010 in Minsk.

Net zoals alle andere kandidaten schreven Anna en Senna hun liedje zelf. De twee vriendinnen uit Groningen en Paterswolde, wonnen met twee punten verschil van de dertienjarige Mano. De twee meisjes vielen vooral op door hun jonge leeftijd en de roze viool van Anna.

Anna en Senna (Junior Songfestival) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anna en Senna (Junior Songfestival) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anna en Senna (Junior Songfestival) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anna en Senna (Junior Songfestival). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anna en Senna (Junior Songfestival) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.