Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012
Volledige prijslijst

Anja Dalhuisen boeken?

Anja Dalhuisen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anja Dalhuisen

Wilt u Anja Dalhuisen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anja Dalhuisen

Anja zong al voordat ze kon praten, en verzon haar eigen liedjes toen ze nog maar drie jaar was. Toch duurde het een aantal jaren voordat ze de stap zette om voor publiek te gaan zingen.

Rond haar 16e zong Anja in een gospelkoor en hier kreeg ze de kans af en toe een solo te zingen. Zo groeide haar liefde voor het maken van muziek, tegelijk met de durf om op het podium te staan. Rond diezelfde tijd kocht Anja haar gitaar en schreef ze al gauw haar eerste liedjes. Daarna was de stap naar een band snel gemaakt en zong Anja vanaf haar 18e in diverse coverbands en was ze betrokken bij verschillende muzikale projecten.

Haar stem laat zich het best omschrijven als “warm, donker en soul-vol”. Anja voelt zich het meest thuis in genres als soul en jazz, maar ook pop en rock liggen haar goed. Met haar unieke stemgeluid en ruim 10 jaar ervaring is ze breed inzetbaar bij diverse gelegenheden.

Anja; “Muziek maken is mijn grootste passie. Zodra ik op het podium sta glijdt alles van me af, en voel ik me het meest mezelf... Zingen is mijn leven!”

The Voice of Holland

In 2012 heeft Anja mee gedaan met de derde editie van ‘The Voice of Holland’. Tijdens de 'Blind Audition' draaide Marco Borsato zijn stoel voor haar hese stem, en na 'The Battle' te hebben gewonnen mocht zij naar de liveshows. Na drie liveshows behaalde ze met trots de kwartfinale.

Na de Voice of Holland heeft Anja een band opgericht, genaamd 'the Funky Soulmates'. Naast deze band zingt ze graag in een akoestische setting samen met diverse muzikanten, en is ze te boeken als gastzangeres.

Sinds 2012 geeft Anja muziek- en zangcoaching, wat ze met erg veel plezier en passie doet.

Tegenlicht

In November 2013 bracht Anja haar debuutsingle 'Tegenlicht' uit. Het liedje is geschreven door Bert Nonkes voor de zieke Jayden. Lees hier alles over het verhaal omtrent de single van Anja.

Anja Dalhuisen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anja Dalhuisen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anja Dalhuisen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anja Dalhuisen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anja Dalhuisen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.