Twilight Entertainment

     
Anita Rosendorf boeken bij Twilght Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Anita Rosendorf boeken?

Anita Rosendorf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anita Rosendorf

Wilt u Anita Rosendorf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anita Rosendorf

Anita Rosendorf is een Duitstalige zangeres die live de sterren van de hemel zingt en een absolute meerwaarde is voor ieder evenement. Het repertoire bestaat uit bekende schlagers zoals o.a Ich bin wie du ,Knallrotes gummiboot ,Atemlos durch die nacht etc.
Tijdens de optredens in het land zorgt Anita voor veel interactie , humor , en daarbij een dijk van een stem. Deze ingredienten staan garant voor een optreden waarover nog lang zal worden nagepraat.

Anita Rosendorf boeken

Als je Anita Rosendorf inhuurt voor uw Oktoberfeest, Carnavalsfeest, heren/dameszitting of ander evenement komen er vele nummers voorbij als Schatzi schenk mir ein Foto, Eine neue liebe, Herzilein, Immer wieder sontags, Knalrotes Gummiboot, Einen Stern, Skandal, 1000x belogen, 99 Luftballons, Ich bin wie du, Festival der lieben, Die gefühle haben schweigepflicht, Atemlos, Wir wollen die eisbaren sehen.

Anita Rosendorf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anita Rosendorf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anita Rosendorf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anita Rosendorf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anita Rosendorf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.