Twilight Entertainment

     
Anita Meyer boeken / Anita Meyer huren? Twilight Entertainment
Foto: Roy Beusker
 • Tijdsduur: 30 min.
 • Geluid: incl. geluid voor artiest
 • Prijs: € 5.475,- excl. BTW
 • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Anita Meyer boeken?

Wilt u Anita Meyer huren voor een optreden? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Anita Meyer.

Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.Wilt u deze zangeres direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anita Meyer

Anita Meijer kwam op 29 oktober 1954 ter wereld in Rotterdam . Het eerste televisiedebuut op de Nederlandse televisie was in het legendarische kinder Tv-programma 'Stuif Es In' op 11 jarige leeftijd. De jaren die erna volgden heeft zij niet stil gezeten, zo zong zij regelmatig in Nederlandse producties als achtergrondzangeres en bracht onder verschillende namen singels uit. Mede hierdoor kwam zij in contact met Hans Vermeulen.

Anita Meijer breekt in 1976 door met haar single “The Alternative Way” die zij samen met Hans Vermeulen uitbracht. In de periode daarna zong Anita in de door Hans Vermeulen opgerichte band Rainbow Train. Wat eind jaren 70 leidde tot een nieuwe Lp “Love You Too Much. Hierna besluit ze samen met Hans Vermeulen om beide een andere kant op te gaan. Anita komt in contact met producer Martin Duiser en dit leidde in 1981 tot een gigantische hit Why, Tell me Why.

In 2006 speelt Anita in de productie van Joop van den Ende de CATS. Anita vertolkte de rol van de oude wijze kat Grizabella.


2009 is het jaar Anita een nieuwe stap neemt in haar carrière, ze neemt samen met het Metropole orkest het album 'Tears go by' op. Dit album bevat klassieke popnummers waar Anita een speciale binding mee heeft. Hiervan werd een live registratie gemaakt, welke op TV werd uitgezonden.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud, een vakvrouw cumlaude en - volgens insiders - een plezier om mee te werken.
Anita Meyer is nog steeds succesvol, haar hits blijken tijdsloos.  
 

Repertoire Anita Meyer

 • Alternative Way
 • Why tell me why
 • They don’t play our lovesongs 
 • Run to  me (Lee Towers)
 • Het Spijt me
 • Heart of Stone
 • They Don't Play Our Love Song Anymore
 • Idaho
 • en vele andere

Anita Meyer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anita Meyer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anita Meyer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anita Meyer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anita Meyer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.