Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: ex Dolly Dots
Volledige prijslijst

Anita Heilker (Dolly Dots) boeken?

Anita Heilker (Dolly Dots) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anita Heilker (Dolly Dots)

Wilt u Anita Heilker (Dolly Dots) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anita Heilker (Dolly Dots)

Anita schittert tot ver in de jaren tachtig als één van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap. Sinds halverwege de jaren tachtig is zij de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films. Anita geeft haar ja woord aan voetballer Ton Blanker en verrast iedereen met een fotoreportage in de Playboy. Ook ontplooit Anita haar acteer talent door een vaste rol in de comedyserie ‘Die 2’ van Henk Spaan en Harry  Vermeegen te vertolken.

In de jaren die volgen wijdt Anita zich volledig aan haar tweede grote passie; het fokken van Arabische volbloedpaarden.  Net als bij de Dolly Dots bereikt zij ook hier mee ongekende successen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anita besluit terug te keren waar ze thuishoort: op het podium!  Zij trad samen met de Dolly Dots op bij De vrienden van Amstel. De reactie hierop is zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave.

In januari 2012 blinkt ze uit in de SBS6-show The Winner is… en afgelopen zomer behaalde Anita de finale van het in Suriname opgenomen RTL5 programma ‘Ik ben een Ster, haal mij hier Eruit’.  Anita verzorgt momenteel optredens in binnen- en buitenland en werkt aan haar nieuwe album die alle verwachtingen belooft te overtreffen.

Anita Heilker is niet alleen te boeken voor een optreden met heel veel hits van De Dolly Dots. Op verzoek kan dit worden gevuld met zowel Nederlands als Engels repertoire.

Informeer ook naar de andere mogelijk zoals bijvoorbeeld het presenteren van een modeshow, productpresentatie of opening.

Anita Heilker (Dolly Dots) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anita Heilker (Dolly Dots) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anita Heilker (Dolly Dots) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anita Heilker (Dolly Dots). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anita Heilker (Dolly Dots) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.