Twilight Entertainment

     
Anita Doth / Ex-Zangeres 2 Unlimited boeken voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Ex. 2 Unlimited
Volledige prijslijst

Anita Doth boeken?

Anita Doth boeken / Ex zangeres van 2 unlimited boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anita Doth

Wilt u Anita Doth direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anita Doth

Met monsterhits als No Limit, Jump For Joy  en Get Ready For This….. werd Anita Doth samen met  2Unlimited het beste exportproduct van Nederland en tot in alle uiteinden van deze planet een fenomeen.

Anita Doth verkocht in die hoedanigheid wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan zij een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’.

Tot vandaag de dag knalt de mede door haar geschreven hit ‘No Limit’ nog bijna dagelijks uit de luidspeakers en is ‘Get Ready For This’….. nog steeds een van de meest gedraaide nummers bij sports events all over the world (oa. NBA & Superbowl !!!)

The Queen Of Dance is back!! en neemt u in haar show mee terug naar deze heerlijke tijd en presenteert, samen met haar sexy danseressen, een aaneenschakeling van bovenstaande wereldhits!!

Anita Doth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anita Doth zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anita Doth wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anita Doth. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anita Doth te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.