Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Angry Birds boeken?

Angry Birds boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Angry Birds

Wilt u Angry Birds direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Angry Birds

Angry Birds kent u vast van de vele games en de film, maar dit jaar zijn ze overal te zien!

Red het buitenbeentje van de groep voelt zich vaak onzichtbaar en het lukt hem niet om vriendjes te krijgen totdat er iets ergs gebeurt en dan blijkt Red ineens een held te zijn!

Kinderen vinden het fantastisch om met Red op de foto te gaan.

Angry Birds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angry Birds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angry Birds wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angry Birds. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angry Birds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.