Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Angill boeken?

Angill boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Angill

Wilt u Angill direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Angill

Angill (Jill Kleinjan), inmiddels 1,5 jaar actief als DJ en o.a. bekend van TV programma Oh Oh Europa en Echte Meisjes op de Prairie, is na de split-up van Dirty Heels per 1 januari als solo artiest haar eigen weg ingeslagen.
Na veel ervaring te hebben opgedaan in de Nederlandse club-scene is het jaar 2014 voor Angill het jaar van de definitieve buitenlandse doorbraak.

In de maand februari draait zij tijdens de Olympische Spelen in Sochi te Rusland gedurende 3 weken geregeld in het Holland Heineken House. Na 3 weken in Rusland te hebben gedraaid zal ze van 6 t/m 13 maart elke dag in Austin,Texas (Amerika) draaien! Met de zomertour in het vooruitzicht en de drukke agenda in Nederland is dit een super start van haar prille solo carriere en mooie opstap naar hetgeen zij wilt bereiken als DJ.

Naast het draaien is Angill achter de schermen erg druk bezig met het produceren van tracks en in de zomerperiode zal haar eerste track worden uitgebracht.

Angill boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angill zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angill wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angill. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angill te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.