Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Angger Dimas boeken?

Angger Dimas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Angger Dimas

Wilt u Angger Dimas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Angger Dimas

Deze man zet Indonesië op de wereldkaart als DJ alsof het nooit anders is geweest.

5 Jaar geleden begon Angger Dimas, afkomstig uit Jakarta, als 24 jarige zijn reis in de dansmuziek en ondertekende een platendeal met Vicious Recordings begin 2009. Zijn debuut “Duck Army” werd gedraaid door onder andere Tocadisco, Joachim Garraud en Laidback Luke. Angger Dimas werkte samen met Vandalisme “She Got It”  en dit bracht massale internationale bekendheid! Zijn remixes van Avicii, Afrojack, Richard Vission & Static Revenger, R3hab, Ian Carey, Oliver Twizt, Kaskade, Mind Electric, Tommie Sunshine, Amy Meredith, Tommy Trash, Sandro Silva en Havana Brown volgden snel en Angger Dimas kreeg steeds meer bekendheid.

Angger’s dj sets doet zijn publiek versteld staan ​​over de hele wereld, waaronder meerdere tours door Australië en Nieuw-Zeeland in februari 2010. Daarnaast een tour met Avicii in november 2010, een tour met Oliver Twizt en Laidback Luck in februari 2011 en in november 2011 met Hardwell & Calvertron.

In september 2011 toerde Angger samen met Steve Aoki & Sidney Sampson in Las Vegas en draaide hij tijdens Nocturnal Wonderland festival naast Bassjackers, Dirty South en Avicii en vervolgens al co-headliner op een ADE feest in Amsterdam met Hardwell.

Angger heeft verschillende samenwerkingen gedaan met Tiësto, Dimitri Vegas, Like Mike en Yves V “Madagascar” en met Steve Aoki “Steve Jobs”, die op Steve’s 2012 Wonderland album werd geplaatst.

Angger Dimas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angger Dimas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angger Dimas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angger Dimas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angger Dimas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.