Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Angelique Vanackere boeken?

Angelique Vanackere boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Angelique Vanackere

Wilt u Angelique Vanackere direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Angelique Vanackere

Helaas geen eerste bij HGT, maar haar klasse is er niet minder om en een grote toekomst ligt voor haar. Ze heeft haar naam gevestigd en gaat de geschiedenis in als eerste Nederlandse Opera Sopraan, die met veel succes deelnam aan Holland's Got Talent 2010.

De sopraan Angelique Vanackere/Akkeren heeft wat Nederland nog niet had en is een aanwinst voor de Nederlandse opera liefhebbers. Angelique Vanackere heeft de Opera in Nederland weer nieuwe glans gegeven en uit een diepe coma gehaald en wat andere zeer zeker niet lukte. Een vrouw met lef! Ook Ernst Daniël Smid pakt dat al een tijdje zeer goed op.

Eindelijk heeft Nederland er nu dan toch weer een super talent bij. The white princess of the Opera.

Bron: Benny Rees

Angelique Vanackere boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angelique Vanackere zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angelique Vanackere wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angelique Vanackere. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angelique Vanackere te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.