Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Angelina Ballerina boeken?

Angelina Ballerina boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Angelina Ballerina

Wilt u Angelina Ballerina direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Angelina Ballerina

Het lieve, zachtaardige en vrolijke muisje Angelina Ballerina is een echte danseres in wording! Ze oefent hard, leert elke dag weer nieuwe dansjes en wil het liefste een balletdanseres worden. Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie (Z@ppelin en Ketnet), maar nu ook te boeken voor een ontmoeting (meet & greet) of kindershow op uw evenement in Nederland en België.

Kindershow
Angelina en haar goede vriendin Robin geven ook graag een dansworkshop aan de kinderen. Geschikt voor kleine en grote groepen. Tijdens deze 30 minuten durende dansworkshop leren zij de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Want wie wil er nu niet voor eventjes een echte ster zijn? Aansluitend is er een meet & greet van 20 minuten. De kinderact wordt geleverd inclusief achterdoek en geluid (tot 300 personen).

Angelina Ballerina boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angelina Ballerina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angelina Ballerina wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angelina Ballerina. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angelina Ballerina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.