Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Motivatiespeeches, voetbalclinics, meet & greet. Ook samen te boeken met Melisa
Volledige prijslijst

Andy van der Meijde boeken?

Andy van der Meijde boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Andy van der Meijde

Wilt u Andy van der Meijde direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Andy van der Meijde

De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carrière voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. In november 2012 beschreef hij zijn carrière in de biografie “Geen Genade”. Het boek werd meer dan 100.000 keer verkocht en was hiermee een echte bestseller.

Tegenwoordig kennen we Andy van der Meijde ook van de realitysoap Andy & Melisa. In de realitysoap is het veelzijdige leven van dit stel te zien. Een hoogtepunt in deze soap was het opnemen van de WK-hit “Wij zijn de kampioenen”.

Andy van der Meijde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andy van der Meijde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andy van der Meijde wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andy van der Meijde. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andy van der Meijde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.