Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Andrea van Lieshout boeken?

Andrea van Lieshout boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Andrea van Lieshout

Wilt u Andrea van Lieshout direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Andrea van Lieshout

Andrea van Lieshout (1977), geboren in Den Helder, groeide op in een warm gezin waar koken een belangrijke en centrale rol vervulde. Haar Antilliaanse moeder vond het belangrijk dat de kinderen ook leerden koken, en daarom mocht Andrea al jong eens per week koken voor haar familie. Een carrière in de horeca was dan ook een logische vervolgstap. “Ik herinner me nog levendig dat ik als klein meisje mijn eigen dubbel gedopte tuinboontjes mocht klaarmaken en opeten. Wat een feest!”

Na de Middelbare Hotelschool werkte Andrea in verschillende restaurants en hotels rondom Amsterdam. Andrea onderscheidde zichzelf door zowel in de keuken als voor de schermen uit te blinken. Tegenwoordig geeft Andrea op inspirerende wijze culinaire workshops en presentaties door het hele land. Ze is dus wel gewend om te koken voor een groot publiek, maar koken voor televisie is wel een hele nieuwe en spannende uitdaging voor haar!

Andrea geniet erg van de dubbelrol als gastvrouw en kok. Ze vindt het dan ook het allerfijnste om lekker thuis te koken voor vrienden, onder het genot van een glas wijn en een goed gesprek. Ze vindt het heerlijk om nieuwe dingen te proberen, met gekke ingrediënten, of juist met een beperkte voorraad iets bijzonders op tafel te zetten. Wanneer je iets met liefde en overtuiging maakt, smaakt het volgens haar altijd!

De beste ingrediënten vind je volgens haar niet in de supermarkt, maar op de markt bij jou in de buurt. Andrea pleit ervoor zo puur en basic mogelijk te koken, altijd volgens de seizoenen. Ze geniet van een goed glas rode wijn uit de Bordeaux en haar favoriete gerechten bevatten garnalen. “Sowieso iets met garnalen, mijn vrienden lachen me hier vaak om uit!”.

Andrea zal voor Grenzeloos Koken de afleveringen over Latijns-Amerika presenteren. Met haar Antilliaanse en Cubaanse bloed heeft ze hier veel gevoel voor en weet dit te vertalen naar de Nederlandse keuken. Ze is gek op de warme, swingende smaken van het continent en deelt deze liefde graag met iedereen die het horen wil.

Andrea van Lieshout boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andrea van Lieshout zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andrea van Lieshout wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andrea van Lieshout. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andrea van Lieshout te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.