Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Andrea Hazes boeken?

Andrea Hazes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Andrea Hazes

Wilt u Andrea Hazes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Andrea Hazes

Andrea Hazes is de vrouwelijke imitator / look a like van Andre hazes.
Andrea Hazes is te boeken voor al uw feesten, partijen en bruiloften. Maar ook voor bedrijfsfeest, feestavond of evenementen is zij de heschikte artiest.

Haar optreden duurt  40 minuten ( play back) en daarna zijn er nog mogelijkheden om op de foto te gaan met Andrea Hazes.

Andrea belooft u dat het een onvergetelijke avond wordt en u nog lang zal na genieten van een spetterend optreden.

Andrea Hazes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andrea Hazes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andrea Hazes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andrea Hazes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andrea Hazes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.