Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van de X-factor
Volledige prijslijst

Andre Pronk boeken?

Andre Pronk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Andre Pronk

Wilt u Andre Pronk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Andre Pronk

André Pronk is één van Neerlands graag geziene zangers/entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. Zo werd hij mede door zijn aanstekelijke lachen de ongekroonde Koning van de Lach.

In 2014 deed André nog meer van zich spreken en wel met zijn unieke tatoeage-acties bij oa. het wereldrecord radio maken van Giel Beelen en tijdens het WK in Brazilie met Louis van Gaal en de legendarische Robin van Persie-snoekduik. Hiermee werd hij in meer dan 60 landen bestempeld als de nieuwe Tattooman van Nederland. Ook zijn eigentijdse WK-hit ‘Oranje Oranje’ werd veel gedraaid op radiozenders en door DJ’s. André heeft ook gefigureerd in diverse reclames (oa. BNN, Remia), tv-series (oa. Opsporing Verzocht, De Prooi, Ramses) en films (oa. Sunny Side Up, Reunie).

Andre Pronk boeken is mogelijk voor diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld: figurant/acteur, bingodraaier, zanger en organisator.

Momenteel is Andre een vaste wekelijkse gast in een Belgische radioshow van Studio Brussel, met oa. Andre’s Moppentrommel. In Belgie zal Andre populairder worden. André treedt op in Nederland en Belgie, en zorgt met zijn Nederlandstalige feest-repertoire voor geslaagde feesten en partijen. In te huren voor volwassen evenementen met ‘André Pronk & Friends’ of voor kinderfeesten met ‘André 4 Kids’, maar ook met ‘André Pronk Crazy Bingo’, een avondvullend muziekprogramma met leuke prijzen.

Ieder jaar kwam André Pronk uit met een aantal hilarische singles, oa. ’‘Ik Ben Niet Dik Maar Zwaar Geschapen’, ‘Het Tietenlied’, ‘Poesje Van De Buurvrouw’. Dit jaar komt André uit met de après-ski hit ‘Ik Ga Voor Goud’.

Andre Pronk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andre Pronk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andre Pronk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andre Pronk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andre Pronk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.