Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.275,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Anastasia Dobromyslova boeken?

Anastasia Dobromyslova boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Anastasia Dobromyslova

Wilt u Anastasia Dobromyslova direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Anastasia Dobromyslova

Anastasia Dobromyslov , geboren in het Russische Tver in 1984, begon haar dart-carrière op 11 jarige leeftijd. Op haar veertiende speelde ze al haar eerste internationale wedstrijd om op haar 19e de overstap te maken naar de professionals.

In deze periode heeft ze al vele toernooien en titels op haar naam geschreven. Zo heeft Anastasia de Russische titel al zes keer op haar naam geschreven. In 2004 werd ze tweede tijdens de Bavaria World Darts Trophy en wist ze de Finland Open, de Belgium Open én Dutch Open te winnen! Tijdens de Belgium Open in 2005 werd de tweede plaats gehaald. Het volgende jaar, 2006, was opnieuw bijzonder succesvol: Anastasia behaalde de kwartfinale tijdens de Winmau in Engeland en won zowel als single- én parenspeler de British en Scottish Open!

In 2007 is Anastasia doorgedrongen tot het prestigieuze Lakeside toernooi. Ongetwijfeld gaan wij nog veel meer horen van deze mooie Russische!

Anastasia Dobromyslov gooit met 22 grams Anastasia darts van Datadart.

Anastasia Dobromyslova boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Anastasia Dobromyslova zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Anastasia Dobromyslova wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Anastasia Dobromyslova. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anastasia Dobromyslova te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.