Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnares van My name is...
Volledige prijslijst

Amy Winehouse imitator Merante boeken?

Amy Winehouse imitator Merante boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Amy Winehouse imitator Merante

Wilt u Amy Winehouse imitator Merante direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Amy Winehouse imitator Merante

Merante van Amersfoort wint de RTL 4 show, My name is.....met haar perfecte imitatie van Amy Winehouse. Met de beslissende stem van Albert Verlinde bleef Merante van Amersfoort  in de finale van het tv-programma ‘My name is’ haar concurrentie net een stapje voor.

Wanneer Merante als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen. Merante heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat Merante met haar imitatie de finale haalde van “My Name Is… 2010”.

Na een spannende finale die door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken werd, won Merante de 2010-editie van My Name Is… en dus ook de felbegeerde hoofdrol in de My Name Is theater show, die vanaf eind november in Nederland en België te zien zal zijn.

Met een nieuw album van de echte Amy Winehouse in aantocht, is Merante een aanrader voor iedere gelegenheid.

Amy Winehouse imitator Merante boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Amy Winehouse imitator Merante zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Amy Winehouse imitator Merante wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Amy Winehouse imitator Merante. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Amy Winehouse imitator Merante te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.