Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Amir Charles boeken?

Amir Charles boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Amir Charles

Wilt u Amir Charles direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Amir Charles

Misschien ken je hem als het gezicht van de TMF SUPERCHART, de enige chartshow ooit op de Nederlandse televisie, waar elk weekend de meest gedownloade plaatjes op een rijtje werden gezet. Daarnaast zou je hem ook kunnen kennen van zijn TMF SUPERCHART ON TOUR waarmee hij ongetwijfeld ook een club bij jou in de buurt rockte.

Eigenlijk begon het allemaal al toen hij als klein kind al gek was van muziek en in zijn tienerjaren begon met draaien. Terwijl zijn DJ-carrière gestaag doorgroeide, werd Amir Charles als klap op de vuurpijl gevraagd om te werken als Music Programmer voor TMF en later ook nog als Presenter van de TMF Superchart!

Na zijn carrière als VJ heeft Amir zijn kans gegrepen om zich te focussen op een grote droom van hem, namelijk; dikke vette hits maken. Die droom wordt binnenkort werkelijkheid want op 31 mei ziet zijn eerste officiële single release ‘Pandemonium’ het levenslicht.

Amir Charles boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Amir Charles zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Amir Charles wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Amir Charles. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Amir Charles te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.