Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Amenti boeken?

Amenti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Amenti

Wilt u Amenti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Amenti

Amenti, misschien voor sommigen nog onbekend maar absoluut niet onbekwaam. Als zanger van Def P & The Beatbusters heeft hij al zijn nodige meters in het live-circuit en in de studio gemaakt. Daarnaast heeft hij samengewerkt met artiesten als Per.Verz en met zijn liveband Amenti+ het podium gedeeld met niemand minder dan jazzlegendes Saskia Laroo en Warren Byrd.

Onlangs heeft hij zijn debuut-EP "Gaia", uitgebracht onder Empiri Music. Live vertolkt hij deze deze EP en tal van andere songs met zijn liveband Amenti+, die volledig uit muziekstudenten van de Fontys Rockacademie en Conservatorium bestaat. Daarmee speelde hij onlangs Amersfoort Jazz en verschillende andere festivals plat.

Amenti, maakt muziek, geniet, denkt, doet, contempleert, kijkt, luistert, voelt, lacht, beleeft, deelt, beschrijft, leert, schept, vraagt, zwijgt, ademt en is.

Amenti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Amenti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Amenti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Amenti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Amenti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.