Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alwin de Kraai boeken?

Alwin de Kraai boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alwin de Kraai

Wilt u Alwin de Kraai direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alwin de Kraai

lwin de kraai neemt vanuit zijn kistje dat om de schouders van Puck Hanssen hangt, actief deel aan de shows van goochelaar Peter Hanssen. Zijn bijdrage is eigenzinnig, helderziend, bijtgraag en in ieder geval magisch te noemen. Zowel tijdens optredens van goochelaar Peter Hanssen als Sprookjes Magiër, straatgoochelaar, middeleeuwse goochelaar en tijdens kindershows kan Alwin een hoofdrol spelen (is niet standaard!!). Peter in de rol van kindergoochelaar maakt graag gebruik van Alwin. Deze voor goochelaars unieke act in Nederland is vermakelijk voor jong en oud. Het blijft intrigerend om te zien wie van de beide partijen, Peter of Alwin en Puck, de strijd zullen winnen. Dat Alwin de Kraai de nieuwe Uri Geller is, mag iets te veel van het goede zijn maar er zijn zeker kwaliteiten op het gebied van helderziendheid in het spel waar veel goochelaars nog een puntje aan kunnen zuigen!

Alwin de Kraai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alwin de Kraai zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alwin de Kraai wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alwin de Kraai. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alwin de Kraai te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.