Twilight Entertainment

     
Alvaro boeken / inhuren voor een dj set / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alvaro boeken?

Alvaro boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alvaro

Wilt u Alvaro direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alvaro

Alvaro geboren op 27 januari 1987 te Almere is een Nederlandse diskjockey die in het begin van 2008  zijn intresse aan draaien gaf. Begonnen als cameraman op diverse feesten zag hij wat voor effect sommige dj's op het publiek hadden, dit gaf hem de drive om ook dj te worden. Via een collega in the scene V-Jay die hem altijd heeft gesupport werd hij als talent op de grootste house concepten van Nederland geplaatst, hierdoor is alles in een sneltreinvaart gegaan.

Alvaro onderscheidt zich als dj met stukjes film van zijn eigen sets die op youtube te vinden zijn hiernaast maakt hij eigen producties. Produceren doet hij evenlang als dat hij met draaien is begonnen, ook dit gaat hem  aardig goed af. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release moet nog uitkomen genaamd Make It Funky op het nieuwe Label van DJ Quintino.

Voor iemand die nog maar amper een jaar bezig is kun je zeggen dat 2009 het jaar van Alvaro word! Zijn werk word inmiddels gesupport door grote namen uit de house scene niemand minder dan Quintino, Laidback Luke, Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez, Marc Benjamin & more respecteren zijn werk! Alvaro is van plan in de toekomst zijn eigen sound te ontwikkelen en hier zoveel mogelijk publiek mee te kunnen entertainen.

Alvaro heeft menig discotheek/club bezocht. Wat dacht je van Hardersplaza, The powerzone, Zenith en de Maassilo. En ook feesten zoals Nopeisdope, SexyMotherFucker, Kings of Latin & meer weten inmiddels van het bestaan van DJ Alvaro

Alvaro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alvaro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alvaro wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alvaro. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alvaro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.