Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Altijd Larstig en Rob Gas der op boeken?

Altijd Larstig en Rob Gas der op boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Altijd Larstig en Rob Gas der op

Wilt u Altijd Larstig en Rob Gas der op direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Altijd Larstig en Rob Gas der op

Kermis, Kantine of carnavalstent, met Altijd Larstig & Rob Gasd'rop ga jij altijd voor een 10 op de schaal van gedonder. Slalommend tussen meezingers, (happy) hardcore en foute kneiters dirigeren zij het publiek naar een tandje schever. Nooit chique, altijd gezellig!

VIRAL
Altijd Larstig & Rob Gasd'rop staan bekend om hun energieke en schaamteloze edits, die meer dan eens online viral zijn gegaan via Dumpert en Vkmag. Tracks als Bloed, Zweet & Tranen (Andre Hazes), Stupid (Tess), Kleine Blonde Mariandel (Rob Ronalds) en Happy New Year (Abba) staken zij al in een harder jasje en leverde support op van feestacts als Zany, Beatcrooks, Poar Neem'n, Mashup Jack en meer!

TOPEVENEMENTEN
Met royale gedonder-symfonieën op topevenementen (als Defqon.1, Emporium, Pussy Lounge, Dreamfields en Freshtival) laten AL&RG wekelijks zien hoe ze elke stage om kunnen dopen tot megakroeg of buurtbarbeque. Genadeloos fout en af en toe over het randje. Laat je plaatsvervangende schaamte thuis: het is tijd voor gedonder in de tent!

(Meezingen verplicht)

Altijd Larstig en Rob Gas der op boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Altijd Larstig en Rob Gas der op zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Altijd Larstig en Rob Gas der op wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Altijd Larstig en Rob Gas der op. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Altijd Larstig en Rob Gas der op te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.