Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook 3 x 35 minuten mogelijk
Volledige prijslijst

Alpenpower boeken?

Wilt u Alpenpower huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Alpenpower vindt u op deze pagina.

Wilt u Alpenpower direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alpenpower

Alpenpower is de nieuwe formatie van Peer Heiligers, de frontman van de Palemiger Spatzen. Samen met collega's Andy Wetzler (bas) en Rene Haustermans (gitaar) is het trio nu ook in kleine formatie te boeken. Dezelfde Tirolersound, dezelfde stimmung, hetzelfde enthousiasme; echter nu in een flexibele bezetting.

Het repertoire is identhiek aan wat u gewend was bij de Palemiger Spatzen; Duitse en Oostenrijkse meezingers in alle soorten en maten, waarbij de steirische harmonica wederom de hoofdrol heeft. Denk aan lange meezingmedleys en covers van onder andere De Palemiger Spatzen, de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan.

Door de kleine samenstelling is de band zeer makkelijk te plaatsen en daarom geschikt voor ieder Duits/Tiroler/Oktober of thema feest van klein tot groot. “Alpen Power” zullen de bergen “bezingen”

Alpenpower is te boeken vanaf 30 minuten, maar ook 2 x 45 minuten is bespreekbaar.

Alpenpower boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alpenpower zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alpenpower wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alpenpower. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpenpower te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.