Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alma Nieto boeken?

Alma Nieto boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alma Nieto

Wilt u Alma Nieto direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alma Nieto

Alma Nieto is een spannende, sexy maar bovenal fantastische zangeres!

Alma is Spaans voor ‘ziel': Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse Lady. Ze werd ontdekt door de Amerikaanse producer/componist Tom Salisbury, bekend van o.a. The Pointer Sisters, Boz Scaggs, Van Morrison en Nathalie Cole.

Alma behaalde met een prachtige vertolking van het lied "Hijo de La Luna" de tweede plaats in de finale van de Hennie Huisman soundmixshow. Mede door dit optreden werd ze leading lady in de bekende Dinnershows van Frank Wentink. Naast deze shows was zij wekelijks te zien in de TV show "het gevoel van" waar zij op fantastische wijze de grote hits uit de jaren 60, 70 en 80 ten gehore bracht naast presentatrice Marjolein Keuning.

Tijdens het Gala Voetballer van het Jaar ontving voetbalgrootmeester Johan Cruijff de Gouden Leeuw. Alma Nieto zong om deze reden een prachtige ode aan Johan waardoor hij zichtbaar geroerd raakte. Het nummer 'Gracias Johan' werd dan ook vol passie gezongen, zowel in het Spaans als in het Nederlands. Alma zorgde voor kippenvel en beroering in de zaal én in de huiskamer!

Door haar uitstraling en haar prachtige stem is Alma Nieto een graag geziene gast op vele evenementen waar zij een bijzondere combinatie brengt van Spaanse en Engelstalige nummers. Van mooie ballads tot swingende dance-classics!

Alma Nieto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alma Nieto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alma Nieto wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alma Nieto. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alma Nieto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.